Корупція?! А що це?

З 1 січня 2011 року припинив діяти Закон України «Про боротьбу з корупцією». Те про що так голосно кричали всі, по великому рахунку, перестало юридично існувати. Корупція на даний момент перестала бути негативним соціально-правовим явищем, і виходить, що зараз ніхто не може бути покараним. Виялвляється, що всі наші муки і страждання можна було припинити скасуванням лише одного законодавчого акту??? 

Ну тепер то у нас точно в країні все стабілізується )))
Жить стало хорошо, жить стало веселее...

7 коментарів

Надія Григоренко
А ще закони не в курсі, що таке Інтернет. Це просто не визначено законодавчо.
А скільки дирок в законі про рекламу — і не порахувати… Моя спеціальність, тому і знаю.

Після податкового кодексу, пенсійної реформи, відміни закону про корупцію і теде… Що має стати останньою краплею, коли вже нашому народові увірветься терпець?
Ірина Голуб
Та у нас в законодавстві всюди дірки.
В цьому семестрі проходила курс «Проблеми розвитку банківської системи». Так там кожну тему можна було починати: 1) нестабільна політична ситуація; 2) недосконале законодавство.
А народові… Чим менш деталізоване законодавство, тим більше потенційних шляхів його уникнення… Так що тут «палка о двух концах»…
Віра Перун
нічого дивного. от дивіться — не п*єш? хворий. не крадеш? дурний. не береш хабарів? ідіот. а всі ж хочуть «нормальними» бути. от і маємо те, про що ви пишете) усе просто))
Олександр Ткачук
то я що по-вашому ХВОРИЙ ДУРНИЙ ІДІОТ?))))КОрупція законом не врегулюєш просто так. Був Закон України «Про боротьбу з корупцією», і що ви хочете сказати, що він діяв і приніс якісь реальні результати? Безперечно, силові органи працювали, ловиили корупціонерів, але то так для галочки. Системи це не змінило. І найближчим часом не змінить.
Віра Перун
та не по-моєму) просто люди так себе і когось ставлять у рамки, які називаються «суспільна мораль»… А корупцію ніхто одним законом не поборов і не поборе. Мало що в законі пише… Було б кому дотримуватися.(
Галина Дичковська
Корупція (від лат. corrumpere — псувати) — протиправна діяльність, яка полягає у використанні службовими особами їх прав і посадових можливостей для особистого збагачення; підкупність і продажність громадських і політичних діячів./Вікіпедія/

Корупція — те, що псує.
В тім числі і насамперед: Закони, що не сприяють духовному і матеріальному розвитку суспільства є КОРУПЦІЙНИМИ.
Влада, яка псує суспільство — є корупційна…

критерій псуття?
моральна і матеріальна деградація суспільства.

функціонування антикорупційного закону в системі, яка спрямована проти суспільства…
Сергій Бостан
Закон корупцію не поборить. Його відміна нічого не змінює.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте